Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új frizura!

2010.08.08

   Az elmúlt napokban,mint szinte minden nap csak unatkoztam.Itthon voltam mert nekem most itthon kell lennem az építészek miatt,hogy ha kell valami akkor tudjak nekik adni. Apa minden nap haza hordja nekik és nekem a kaját. Naponta 2-3x kiviszem Artúrt a kutyámat sétálni,ha már úgy sincs semmi dolgom.
Hétfőn támadt anyának az az ötlete,hogy keddne menjünk a fodrászhoz és csináljuk meg nekem a frizut amit kinéztem. Kedden nem tudott fogadni Tomika a fodrász csak szerdán. Szerdán még elmentünk tesómék lakására meglocsolni a virágokat meg megnézni nincs e betörés.
Hála istennek nem volt. Utána mentünk tovább a fodrászhoz és kezdtem idegeskedni amiatt,hogy mi van ha majd nem áll jó. Végül nagyon jó lett nagyon tetszik.Csak még hozzá kell szoknom a rövid hajhoz.
Péntek délután egyik barátnőm és az anyukája átjöttek,hogy áthozzák nekünk az AVON magazinból megrendeteket. Anya rendelt egy parfümöt,meg krémet én egy mézes mandulás ajakbalzsamot ajándékba a tesómnak.Aztán magamnak még egy gyorsan száradó körömlakkot sötét kék szinben,egy pórus tisztító agyagos arcpakolást ami nagyon király és egy körömerősítőt töredezett körmökre,meg volt még egy Color Trend ilatosított ajakbalzsam erdei gyümölcsös ami nem jött meg.
De minden nagyon jó és nagyon örülök neki.
Szombaton felrakták az építészek a cserepet hátul. Már nem sokára teljesen kész lesz a házunk kívülről . Belül még nem mert festés is lesz. Az én szobámat is festik csak még nem tom,hogy mien színű szobát szeretnék. Szombat délelőtt elmentem a boltba és megvettem a Bravo Girl-t és  a  Kedvenc Rejtvény magazint. Délután beszéltem a barátaimmal és kimentünk a játszótérre tovább dumálgatni. Kihívtuk az egyik volt osztálytársunkat aki már elment a sulinkból. Mikor a játszin voltunk hirtelen nagyon rosszuil lettem és mire haza értünk azt hittem meghalok. De még átjött Dóri és csináltunk neki facebookot aztán már ment is mert haza kelett mennie.Én már másnapra sokkal jobban lettem.Aztán még itt tartok a mai napnál és ha van valami fejlemén rögtön leírom.
Köszi,hogy elolvastad a szuper izgis életem egy hetét!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó képArchívum

Naptár
<< Május / 2020 >>