Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az új őrület!

2010.07.28

Ismeritek az új vámpíros sorozatot? A Vámpírnaplókat ami az RTL klubbon megy minden péntek este 22:20-tól. A sorozat főhőse Stefan,azaz Paul Wesley az IM magazinnak adott interjút amiben közölte,hogy ha a szuper sztárság azzal jár,hogy a magánéletét és a szabadságát kell érte feladnia akkor ő nem akar sztár lenni!
Egy másik cikkben a tulajdonságairól kapunk információkat. 

Kép született: 1982. július 23.
Rokonlélek: Gyerek korában nem is olyan messze tőlünk Lengyelországban töltötte a nyarakat. De ma már inkább Virginiában érzi otthon magát és irtózik a napfénytől-már a Vámpírnaplók-beli szerepe szerint...
Angyali oldala:Jópofa,vidám és nagyhangú srác. Élvezi az életet és a kudarcokból is mindig pozitívan jön ki. A vetélkedés és a sport a szenvedélye. Nagylelkű és nagy stílű,soha sem fukar.
Ördögi oldala:  Felszínessé válhat mivel szerencsés alkat és semmiért nem kell megküzdenie. Hirtelen haragra gerjed ha nem úgy alakulnak a dolgok mint ahogy ő szeretné. A pénzt könnyen költi a szerencse játék rabjává válhat de reméljük nem fog)
Ha szerelembe esik...: Örök szerelmes és szinte mindig elégedetlen. A lányokkal szemben nagy elvárásai vannak: legyenek szépek,okosak,ápoltak,szerények. Hozzá van szokva ahoz,hogy kiszemeltjét könnyen meghóditja és az irányítása alá rendeli. Keményen és féltékenyen "fogja" azt a lányt is akiért egyébként rajong.
Kedvence: Autó: Jaguár  Sport: tenisz
                Állat: oroszlán  Fa :pálma fa
                Fűszer: bazsalikom  Gyümölcs: narancs
                Óra: Rolex              Nőideál: Gisele Bündchen
                                                                  Kép <-- Gisele Bündchen

                                                                      
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó képArchívum

Naptár
<< December / 2019 >>